Scooter in brand tegen gevel van voormalige school

HEERENVEEN – De brandweerlieden van korps Heerenveen lagen net weer op bed toen ze eruit konden voor de volgende brand. Op de vroege zaterdagochtend raakte een scooter in brand bij voormalige basisschool De Letterbeam aan de Coehoorn van Scheltingaweg. De brandweer was net op tijd ter plaatse. Het vuur dreigde over te slaan naar het pand. Dit kon ternauwernood voorkomen worden. De scooter stond alle langere tijd tegen de gevel van het schoolgebouw geparkeerd. Het pand wordt bewoond door anti kraak huurders. In dezelfde nacht brak er een flinke brand uit in een aantal tuinen aan de Surinamesingel. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van beide branden. Foto’s: ©Douwe Jan de Kroon Het bericht Scooter in brand tegen gevel van voormalige school verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »