Alle ballonnen de lucht in op laatste avond Friese Ballonfeesten

JOURE – Op de laatste avond van de Friese Ballonfeesten in Joure gingen alle ballonnen inclusief de special shapes de lucht in. Het in grote getale aanwezige publiek genoot volop van het prachtige schouwspel. Omstreeks half acht werd er groen licht gegeven en konden de ballonvaarders en passagiers zich klaarmaken voor de vlucht. Het duurde niet lang voordat de eerste ballon in de lucht was. Als snel was de hemel gevuld met kleurrijke ballonnen in uiteenlopende vormen. De Specials: o.a. baby, likeur fles, Van Gogh en een immens grote race motor gingen op de laatste avond voor het eerst allemaal de lucht in. Bij vertrek kregen alle ballonnen luid applaus van het publiek. De luchtballonnen voeren op deze laatste avond richting Akkrum en trokken ook onderweg weer veel bekijks. Na het opstijgen mocht het publiek in een luchtballon kijken. Ook was er een demonstratie met model-ballonnen. Onze fotograaf was op...

Lees verder »