Land & Zeezicht federatiewedstrijd weer zeer geslaagd

Dit weekend stond Paesens-Moddergat in het teken van het federatiekaatsen. Deze partij werd, net zoals voorgaande jaren, gesponsord door café restaurant Land en Zeezicht te Holwerd.Door te weinig opgave en het warme weer werd de A-klasse heren en de dames afgelast, maar het is wel de bedoeling om deze wedstrijd op een andere datum in te halen. Zaterdag 13.00 uur gingen de B-klasse heren met 10 parturen van start. Hier werd over het algemeen spannend gekaatst met geregeld partijen van 5 eersten gelijk. Voor het publiek mooi om naar te kijken.De uiteindelijke uitslag was als volgt:1e prijs: Willem Elzinga, Oene v/d Woude en Pieter Visser2e prijs: Christiaan Overzet, Durk de Jong en Thomas Prins3e prijs: Stephan Overkempe, Gerwin Dijkstra en Sytse Koree1e prijs herkansing ronde: Jaap Lei, Jetze Groen en Marten Groen2e prijs herkansingronde: Klaas Veenstra, Arjen Schregardus en Lolke DijkstraLand & Zeezicht federatiewedstrijd weer zeer geslaagd

Lees verder »