Brandbrief GBD over verkeerssituatie Haadwei

Naar aanleiding van de verkeerssituatie op de Haadwei in Damwâld heeft de fractie van Gemeentebelangen Dantumadiel een brandbrief verstuurd naar het College van burgemeesters en wethouders van de Gemeente Dantumadiel.De inhoud van deze brief van fractievoorzitter Romke Postma is als volgt:Brandbrief nieuwe verkeerssituatie Haadwei DamwâldDamwald maandag 30 juli 2018Geacht College,In deze brief vragen wij met spoed uw aandacht voor de nieuw gerealiseerde verkeerssituatie op de Haadwei in Damwâld. De reden hiervoor is onrust die bij verkeersdeelnemers en bij ondernemers is ontstaan door de recente aanpassingen.In de afgelopen raadsperiode heeft de verantwoordelijk wethouder van het CDA goed werk gemaakt van de herinrichting van de Haadwei. Nu de klus bijna is geklaard wordt duidelijk dat de nieuwe Haadwei er mooi bij ligt. Dit is wat uitstraling betreft een plus voor Damwâld. Echter, de kritiek vanuit GBD tijdens de raadsvergaderingen, over verkeerstechnische oplossingen werden door de CDA wethouder gemakkelijk weggewuifd. Onze wens was...

Lees verder »