Drie podia op Admiraliteitsdagen Dokkum

Dokkum telt dit jaar maar liefst drie muziekpodia tijdens de Admiraliteitsdagen. Naast het hoofdpodium op de Zijl is er dit jaar een volwaardige programmering op de Markt en een extra podium op de Breedstraat.“Vorig jaar moesten we veiligheidshalve de toestroom van publiek naar de Zijl stopzetten”, zegt Willem Verbeek, producent en voorzitter van de muziekcommissie. “Nu we op de Markt dit jaar ook een volwaardige programmering hebben staan, met onder andere Alle Hens Aan Dek op vrijdag 7 september, verwachten we dat het ook daar al gauw druk gaat worden. Het derde podium op de Breedstraat moet ervoor zorgen dat het publiek zich gemakkelijker kan verspreiden en zich overal in de stad kan vermaken met goede muziek.”De verschillende podia bieden met elkaar een zeer gevarieerd programma. Verbeek: “Op de Zijl staan traditiegetrouw de hoofdartiesten, met dit jaar onder andere Waylon en André Hazes. Op de Markt zie je naast Alle...

Lees verder »