Flinke file door ongeval op A32 bij Ter Idzard

TER IDZARD- Maandagavond even na zes uur vond er een aanrijding plaats op de A32 tussen Ter Idzard en Heerenveen Zuid. Twee voertuigen waren bij dit ongeval betrokken. Een van de voertuigen kwam tot stilstand tegen de vangrail. Een voorbijkomende OVD van de brandweer trad kort na het ontstaan van het ongeval accuraat op. Hij parkeerde zijn dienstvoertuig zijwaarts voor de rijbaan waar het ongeval had plaats gevonden. Zo kon erger worden voorkomen. De politie sloot de A32 tijdelijk af. Hierdoor ontstond een flinke file. Het verkeer moest via een binnenweg richting Heerenveen. Dit gaf nog al wat gevaarlijke situaties met zich mee. Er reden een groot aantal fietsers op de weg. De voertuigen reden er met een behoorlijk snelheid waarbij vaak plotseling moest worden uitgeweken voor de aanwezige fietsers. Na een kwartier kreeg het verkeer weer de gelegenheid om gebruik te maken van een rijbaan op de A 32....

Lees verder »