Lange files door ongeval met vrachtwagen en auto

WOLVEGA – Op de A32 tussen Wolvega en Steenwijk zijn een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is volgens de politie één persoon gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De A32 werd tijdelijk geheel afgesloten tussen de afrit Wolvega en de afrit Steenwijk-Noord in beide richtingen. Bij het ongeval is een tankwagen betrokken. Deze vervoert gevaarlijke stoffen.  Brandweerkorpsen uit Wolvega en Heerenveen zijn samen met ambulance en politie ter plaatse voor hulpverlening. Inmiddels is een deel van de A32 weer vrijgegeven. De rijbaan waar het ongeval heeft plaatsgevonden zal na 16.00 uur vrijgegeven worden. Het bericht Lange files door ongeval met vrachtwagen en auto verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »