Aanbrengen nieuw asfalt Rottumerweg een heet klusje

HEERENVEEN – Dinsdagochtend is er nieuw asfalt aangebracht op de kruising van de Rottumerweg. Tijdens het asfalteren kan de temperatuur vlak boven het asfalt oplopen naar 60 graden. In combinatie met het warme weer is het een heet klusje voor de werklieden van Schagen Infra uit Hasselt. Het wegdeel tussen de brug en het kruispunt is in de afgelopen weken voorzien van een nieuwe laag asfalt. Tot 3 augustus is de Rottumerweg grotendeels afgesloten. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Tussen 3 september t/m 28 september wordt het wegdeel tussen de brandweerkazerne en de rotonde Falkenaweg aangepakt. De asfalt laag van de Rottumerweg verkeerde in slechte staat en wordt vervangen door een nieuwe laag asfalt. Op de kruising met de Barones de Vos van Steenwijksingel worden in bovengenoemde periode tevens verkeerskundige aanpassingen gedaan. Foto’s: ©Nico Vink Het bericht Aanbrengen nieuw asfalt Rottumerweg een heet klusje verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »