Anouska dolblij met fraaie zege in Surhuisterveen

Na een lange solo schreef streekgenoot Anouska Koster dinsdagmiddag 31 juli de dameskoers op haar naam. Na drie ronden koos Koster het hazenpad en gestaag breidde zij haar voorsprong uit."Ik heb Koster de hele wedstrijd niet weer gezien, dan ben je de terechte winnaar", vond ook de als tweede finishende Evi Kuijpers. De derde plek was voor de Nieuwzeelandse Racquel Sheeth. De regenbui die het parcours teisterde en helaas voor enkele valpartijen zorgde verraste ook het deelnemende team uit Nieuw-Zeeland."The first rain we see here in Holland." Anouska Koster was uitermate blij met deze overwinning. "Ik heb hier nog nooit gewonnen, geweldig dit."Uitslag:1.  Anouska Koster2.  Evi Kuijpers3.  Racquel Sheeth4.  Elesse Andrews5.  Nina Kessler6.  Paulien Koster7.  Ilona Hoeksma8.  Marthe Roose9.  Danique Braam10. Nina BuijsmanAnouska dolblij met fraaie zege in Surhuisterveen

Lees verder »