Beperkte werkzaamheden tijdens vakantie knooppunt Joure

JOURE – De toerit naar Lemmer vanuit Joure en de afrit naar Joure vanuit Heerenveen zijn definitief. Van maandag 2 juli tot zaterdagavond 7 juli is de verlengde Geert Knolweg afgesloten geweest voor verkeer. Zo kon aannemer Gebr. Van der Lee met man en macht werken aan het definitief maken van de minirotonde aan de Joure-zijde. Aannemer Gebr. Van der Lee heeft in juli werkzaamheden uitgevoerd aan de ovatonde. De Sewei richting het industrieterrein en de Geert Knolweg richting het centrum ter hoogte van de BP zijn voorzien van definitief asfalt. Het voet- en fietspad van de Geert Knolweg zijn inmiddels ook aangelegd. In verband met de vakantieperiode worden er beperkt werkzaamheden uitgevoerd rondom Knooppunt Joure. Het informatiecentrum is dan ook in augustus gesloten. Vanaf maandag 3 september bent u weer van harte welkom voor een bezoek aan ons informatiecentrum. Kijk voor de openingstijden van ons informatiecentrum op de website....

Lees verder »