Kom naar de start van de BinckBank Tour

HEERENVEEN – Op maandag 13 augustus staat de Abe Lenstraboulevard bol van de activiteiten rondom de BinckBank Tour! Naast de professionele wielrenners die in Heerenveen aan de start staan van dé wielerronde van Nederland, worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd. De Abe Lenstraboulevard wordt ingericht tot fietsplein met onder andere muziek, workshops en foodtrucks. Wethouder Jelle Zoetendal: “De start van de BinckBank Tour wordt een sportief feest voor iedereen!”. Programma BinckBank Tour De deelnemende wielrenners komen met grote bussen naar de Abe Lenstraboulevard toe. Daar wordt de tourkaravaan zo opgesteld dat jij erbij kunt kijken. De wielrenners fietsen warm, krijgen nog wat laatste tips, en jij kunt erbij zijn! Het programma van de BinckBank Tour is als volgt: 10.00 uur      Opening van het Fietsplein 10.00 uur      Loop langs de tourkaravaan en ontmoet de wielrenners! 11.10 uur      Presentatie van de wielrenners op het hoofdpodium 12.20 uur      Officiële start van de BinckBank...

Lees verder »