Investeringsmaatschappij Infestos nieuwe sponsor Ireen Wüst

HEERENVEEN – Meervoudig olympisch schaatskampioene Ireen Wüst heeft eindelijk een nieuwe sponsor. Samen met zes andere schaatsers tekent Wüst bij investeringsmaatschappij Infestos uit Enschede. Hoofdcoach bij Infestos wordt Peter Kolder. Hij begeleidde Wüst al aan het begin van haar professionele carrière. Sinds april werken de twee ook al met elkaar. Wouter Olde Heuvel wordt de assistent van Kolder. Naast Wüst komen ook olympisch kampioene Esmee Visser, Marcel Bosker, Lotte van Beek, Jos de Vos, Louis Hollaar en Marwin Talsma (uit Grou) bij Infestos schaatsen. “Te oud” Het waren onzekere tijden voor de 32-jarige Wüst. Halverwege maart maakte haar sponsor Justlease bekend dat ze haar te oud vonden. Later werd bekend dat Justlease er helemaal mee ophield als schaatssponsor. Foto: Orange Pictures Het bericht Investeringsmaatschappij Infestos nieuwe sponsor Ireen Wüst verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »