Natuurmarkt en Open Dag De Kruidhof en IJstijdenmuseum

Woensdag 1aug organiseerde De Kruidhof de 28e Natuurmarkt tijdens de Buitenposter Feestweek. Een markt in en rondom De Kruidhof met meer dan 70 standhouders die jaarlijks ongeveer 2500 bezoekers trekt.Op deze dag was de botanische tuinen en het IJstijdenmuseum altijd gratis geopend voor publiek. Ook dit jaar was er weer een breed aanbod van standhouders variërend van streekproducten, verzorgingsproducten, honing, accessoires en biologische zuivelproducten, groenten, kruiden en specerijen. Daarnaast is er informatie van organisaties die zich bezighouden met natuurstudie en natuurbehoud. De kramen bevonden zich u in de Geneeskruidentuin en in de straten rondom De Kruidhof.Natuurlijk genietenNatuurlijk kon men in de grote Verkooptuin van De Kruidhof ook terecht voor een grote collectie bijzondere kruiden, fruitbomen, heestersoorten, rozen en vaste planten. Daarnaast vindt u in het bezoekerscentrum en museumwinkel producten uit de tuinen van De Kruidhof zoals Sint Jansolie, Calendula olie en lavendelolie. Onze kok Dirk Koopmans en zijn team stonden...

Lees verder »