Theatervoorstelling over jonge mantelzorgers

25 september 2018 van 14:00 – 16:30 vindt de theatervoorstelling over “jonge mantelzorgers” plaats, in it Badûs, Sportleane 2, De Westereen. Deze wordt georganiseerd vanuit een samenwerkingsverband met Stichting Welzijn Het Bolwerk, Kearn Welzijn en Federatie Christelijk Jeugdwerk Tytsjerksteradiel.Een dynamische voorstelling die laat zien hoe het kan zijn als je op jonge leeftijd al voor een chronisch ziek familielid zorgt. De voorstelling beïnvloedt de beeldvorming rondom jonge mantelzorgers en maakt inzichtelijk met wat voor dilemma’s en zorgen zij te kampen hebben.Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor professionals en belangstellenden. De theatervoorstelling wordt uitgevoerd om meer bewustzijn en aandacht te creëren voor de jonge mantelzorgers, die dit meer dan verdienen.Opgave voor de voorstelling kan tot 1 september, via mantelzorg@kearn.nlStichting Welzijn Het BolwerkFawaka: jonge mantelzorgers0519 – 292223info@het-bolwerk.euTheatervoorstelling over jonge mantelzorgers

Lees verder »