De Kruidhof voor eerst open op augustusavonden

De Kruidhof, Hortus van Fryslân in Buitenpost is in de maand augustus 2018 voor het eerst ook een aantal avonden geopend. Dit jaar is de tuin op donderdagavond 9, 16, 23 en 30 augustus geopend. Op donderdag 9 augustus is het ook mogelijk het bezoek aan de tuin bij avond te combineren met een diner en een rondleiding. Waar de hortus normaalgesproken dagelijks om 17.00 uur sluit is de tuin op deze donderdagen voor het eerst tot 20.00 uur geopend voor publiek. In de avond beleef je de hortus op een hele andere manier. De rust, de avondzon en de geluiden van vogels en insecten zorgen in de avond voor een heel bijzondere beleving van de tuin.Op 9 augustus is het mogelijk om naast het bezoeken van de tuinen ook een diner of een rondleiding met gids en versgeplukte kruidenthee te boeken. Het 3 gangen keuzemenu is voorzien van vlees-,...

Lees verder »