Groene fietsen langs Heerenveense wegen en in lantaarnpalen

HEERENVEEN – En heeft u de groene fietsen al gezien? Vanaf donderdag zijn er tientallen groene fietsen geplaatst op de route van de BinckBank Tour. Ze staan maar er hangen ook een groot aantal in de aanwezige lantaarnpalen. Medewerkers van gemeente Heerenveen waren donderdag druk met het plaatsen van de aandacht trekkende fietsen. Maandag 13 augustus is de start van de BinckBank op de Abe Lenstra boulevard! Ontmoet de wielrenners en doe mee aan verschillende (sportieve) activiteiten. Er zijn volop activiteiten zoals: foodtrucks, rolstoelparcours, BMX parcours of laat jou springmoves zien op het springkussen. Het is de eerste keer dat deze UCI WorldTour in Heerenveen start. De etappe is 177,3 kilometer lang, start in Heerenveen en gaat vervolgens in een lus door de gemeente heen. Vervolgens koersen de wielrenners via de Fryske Marren naar de finish in Bolsward. Vanaf 10.00 uur is de opening van het fietsplein, u kan daarna...

Lees verder »