Huis van de Maand: Hooizolder 372 Drachten

Hooizolder 372, 9205 CV Drachten       Vraagprijs: € 129.500,--Deze goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande houten bergring is gelegen in een kindvriendelijke omgeving in de wijk De Trisken. Het geheel staat op een perceel van 129 m2.De woning is gebouwd in 1986. Het beschikt over drie slaapkamers met een mogelijkheid voor een extra kamer op de zolderverdieping. Het is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming vindt plaats middels een HR combiketel van Intergas uit 2011. Het schilderwerk beneden is in 2016 uitgevoerd en de bovenverdieping is in 2018 geschilderd.De indeling van deze woning is als volgt:Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, lichte woonkamer met open keuken met nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur gezamenlijk ca. 30 m2 groot, bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterentree. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan de grootste met dakkapel en een ruime  badkamer met douche en wastafelmeubel.Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping en cv-kast. Achter...

Lees verder »