Levend Water Buitenpost sluit de deuren

De Christelijke Boek & Kadowinkel Levend Water in Buitenpost is genoodzaakt te sluiten. De winkel in Buitenpost was onderdeel van de Levend Water winkelketen met vier Christelijke winkels in Friesland en in Groningen. In 2016 nam Levend Water de winkel in Grootegast over van de Borg en in 2017 werd de winkel in Winschoten overgenomen door Geert & Klaske van der Woude. In Buitenpost werd Levend Water in september 2013 geopend.Onder leiding van de coördinator van de winkel in Buitenpost, hebben de vrijwilligers zonder nader uitleg te geven zich terug getrokken uit de winkel waardoor deze in een moeilijke financiële positie terecht kwam. Voor de eigenaren van Levend Water, Geert & Klaske van der Woude kwam dit bericht als een complete verrassing. Hoewel de winkel na vijf jaar net een beetje rendabel begon te raken moesten zij wel besluiten om na het vertrek van de vrijwilligers de winkel te sluiten....

Lees verder »