Wethouder Rommy Kempenaar te gast in De Simmer fan…

De vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF zijn ook in de zomer actief. Elk weekend is het programma: De Simmer te horen. Hierin is elke zaterdagmiddag veel aandacht voor nieuws, evenementen en muziek uit de regio. Tevens zijn er nieuwsgierige gesprekken met bijzondere inwoners van Noordoost Fryslân te horen. In de zevende radiouitzending is wethouder Rommy Kempenaar te gast. Verslaggever Freyan Bosma ging bij hem langs. Ze spraken onder andere over het wethouderschap, de regio, vakanties en over muziek. Rommy heeft de muzieknummers uitgezocht die we draaien in dit uur van De Simmer fan.Op 4 augustus tussen 11:00 uur en 12:00 uur kunt u luisteren naar De Simmer fan Geerard Brouwer. De Simmer fan Rommy Kempenaar is te beluisteren op van 12:00 uur en 13:00 uur op Streekomroep RTV NOF. De herhaling wordt uitgezonden op zaterdag 11 augustus tussen 11:00 uur en 12:00 uur.Wethouder Rommy Kempenaar te gast in De Simmer fan…

Lees verder »