Bordenmaker gemeente De Fryske Marren heeft last van de hitte?

OUDEHASKE – Afgelopen week werd er een bord geplaatst i.v.m. de werkzaamheden aan de Dolten en Frankrijkdreef. Op zich niets mis mee, keurig een goed aankondiging voor de weggebruikers. Maar de alerte kijker ziet iets bijzonders in de datums! De werkzaamheden vinden plaats van 27-08-2018 t/m 5-20-2018! Bijzonder een 20e maand en dan ook nog in 2018. Zullen we het maar houden op de warmte waarbij de medewerker de cijfers moest gaan plakken? Maandag 27 augustus 2018 start Jansma Drachten B.V. in opdracht van gemeente De Fryske Marren met de aanpassing van de kruising De Dolten-Frankrijkdreef. Het kruispunt wordt verkeersveiliger gemaakt zodat fietsers veiliger kunnen oversteken. De gemeente is samen met plaatselijk belang van Vegelinsoord tot een herontwerp gekomen. Uitgangspunten hierbij zijn: Kruispunt uitvoeren als Y-splitsing waardoor weggebruikers richting Vegelinsoord worden gedwongen af te remmen. Verplaatsen bebording 60 km/uur-zone, zodat de kruising binnen de 60 km/uur-zone valt en een gelijkwaardige...

Lees verder »