Fotowedstrijd mooiste coverbeeld

Stichting Regiomarketing en Toerisme (RMT) daagt (amateur)fotografen, inwoners en vakantiegangers uit het mooiste beeld van Noordoost Friesland te maken. In de fotowedstrijd maak je kans het coverbeeld van het toeristisch magazine in 2019 te worden.DeelnemenOm kans te maken op de publicatie kan men tot 10 september 2018 maximaal twee foto’s uploaden via www.eropuitinfriesland.nl/fotowedstrijd. Alle foto’s worden op de Facebookpagina Er op uit in Noordoost Friesland geplaatst. Het gaat er om dat er zoveel mogelijk op de foto komen.Degene met de meeste likes, tezamen met de beoordeling van de jury (bestuur Stichting RMT), wint een arrangement in de regio ter waarde van € 200,- en mogelijk een publicatie in het magazine.Toeristisch magazineHet toeristisch magazine is met een oplage van 30.000 stuks in Nederlands, Engels en Duits de grootse productie van stichting RMT. In dit jaarlijkse magazine staan de vijf streekmerken van Noordoost Friesland en haar ondernemers centraal. Omdat het gebied zo...

Lees verder »