Skûtsjes Heerenveen en Akkrum als 11e en 12e van start op De Veenhoop

GROU – Bij de start van het SKS Kampioenschap 2018 in Grou werd vrijdagavond evenals voorgaande jaren weer geloot voor de startvolgorde op De Veenhoop en Earnewâld. Het Heerenveense skûtsje de Gerben van Manen met schipper Sytze Brouwer gaat bij De Veenhoop als elfde van start. Het Akkrumer skûtsje volgt al twaalfde. Startvolgorde op De Veenhoop: Huzum Grou Earnewâld de Jouwer de Lemmer Langwar Wâldsein Drachten d’Heale Moanne Snits it Hearrefean Akkrum Ljouwert Súdwesthoeke Startvolgorde Earnewâld: Súdwesthoeke Ljouwert Akkrum it Hearrefean Snits d’Heale Moanne Drachten Wâldsein Langwar de Lemmer de Jouwer Earnewâld Grou Huzum Foto: ©Martin de Jong Het bericht Skûtsjes Heerenveen en Akkrum als 11e en 12e van start op De Veenhoop verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »