Tommie Christiaan zingt hoge én lage noten in de Dokkumer open lucht

Eén van de ‘Beste Zangers’ van 2017, de musicalster, zanger en acteur Tommie Christiaan, treedt vrijdag 7 september op tijdens de Admiraliteitsdagen. Bij het grote publiek werd deze allround artiest onder meer bekend door zijn rol als Zorro in de gelijknamige musical.Hij maakte indruk met de vertolking van het nummer ‘Barcelona’ dat hij samen zong met Tania Kross. Ook zinderde hij dit jaar in de rol van Jezus tijdens het livespektakel The Passion. In Suriname kan de entertainer niet meer ongemerkt over straat lopen sinds zijn vertolking van het nummer ‘A Sama De’, een song in het Aukaans, één van de Surinaamse talen. Kenny B rolde zowat van zijn stoel van enthousiasme toen hij Tommie dit nummer hoorde zingen.Tommie Christiaan -bouwjaar 1986 en opgegroeid in Alkmaar- is bekend door zijn vele theaterrollen. Hij startte al op jeugdige leeftijd met spelen in amateurmusicals. Een paar jaar later schitterde hij in High...

Lees verder »