Vier leuke witte vrijstaande kachels

Een witte, vrijstaande houtkachel zorgt voor enorm veel rust in uw woning. Je zult denken dat dit niet opvalt in een wit interieur, maar niets is minder waar. Om je te laten zien hoe dit in een woning staan hebben we onze vier favoriete witte, vrijstaande houtkachels onder elkaar gezet.Spartherm Selection Stovo L PlusDe Spartherm Selection Stovo L Plus is een prachtige, houtkachel. De haard heeft enkel aan de voorkant glas. Zoek je een haard met 3 kanten glas waardoor je van drie kanten kunt genieten van de rustieke vlammen. Kijk dan eens naar een Dovre houtkachel. De haard is rond van vorm, wat hem nóg makkelijk in een interieur doet laten integreren. Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kleur ‘wit’? Deze haard is beschikbaar in diverse kleuren.Nordpeis OdenseDe Nordpeis Odense heeft een hele andere uitstraling dan de Sparterm Selection Stovo L Plus. De haard heeft strakke lijnen...

Lees verder »