Warme Jaarmarkt in historische centrum

De nadruk van de jaarmarkt lag dit jaar in en om het gebied van De Zijl, Diepswal, Grote en Kleine Breedstraat, Hoogstraat, Bargemerk en Koornmarkt. Meer dan 100 kramen kwamen naar het fraaie historische centrum van Dokkum.Wat kon u aantreffen: Houtsnijwerk, Nepalese artikelen, een stoel waarop u gemasseerd kunt worden, gerookte paling, zoete deegwaren, poffertjes, zelfgemaakte jam, boerenkaasjes, Chinese artikelen, handgemaakte Zuid Amerikaanse producten, Kip van Krijn, Friese klompen, . Er is een stand van Vluchtelingenwerk die heerlijke zelfgemaakte gerechten van “All over the World” voor een billijke prijs verkopen. Wie is daar niet nieuwsgierig naar? Tevens hebben de Fa. Werkman en Fa. Terpstra een leverancier uitgenodigd met demonstraties van bijzondere producten. De hengelsport vereniging heeft een kraam om potentiële nieuwe leden te werven. Ze vertellen u graag meer over deze sport. Bij de stand van Kr8 kunt u terecht voor de algehele mens……Bij de Fa. Rosier op de stoep...

Lees verder »