Jaarlijkse straatfestival op Ameland

Vrijdag 3 aug was er in het centrum van  Nes op Ameland het jaarlijkse straatfestival.Dit jaar alweer de 32 editie met ook dit jaar weer een prachtige programma met veelzijdige en verrassende acts en bands die dit jaar mee deden.Onder zonnige omstandigheden kwamen er ook dit jaar weer vele bezoekers op af . Vrijdagmiddag om 13.00 uur was de officiële opening van dit straatfestival ,een parachutist bracht de vlag van het Rôggefeest naar het centrum van Nes.Vele Straat artiesten en muziek bands  stonden op verschillende plaatsen in het dorp van Nes om hun Acts en muziek te laten zien en horen aan de toeschouwers .Om 19.00 uur was er weer de traditionele Parade een optocht met lopende artiesten en muzikale optredens op wagens.Een optocht die altijd veel publiek trekt. Na deze Parade was er de afsluiting van dit 32ste  Rôggefeest waarna er op meerdere locaties live muziek was te horen ...

Lees verder »