sc Heerenveen verliest laatste oefenduel tegen Levante

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft het laatste oefenduel opweg naar de seizoenstart tegen PEC Zwolle verloren. De Friezen kregen vanavond klop van de Spaanse Primera Division club Levante: 1-3. Na een 0-3 ruststand maakte Vlap in de tweede helft de enige Friese treffer. De blik kan nu naar komende vrijdag, als sc Heerenveen het seizoen opent in en tegen Zwolle. Net als in de vorige wedstrijd tegen Hoffenheim keek sc Heerenveen vanavond in de eerste helft tegen een flinke achterstand aan: 0-3. Toch kregen de Friezen voor rust zeker kansen om daar wat aan te doen. Zo zorgde Zeneli voor dreiging met een schot richting de verre hoek (net naast), en goede voorzet op Lammers (bal van de lijn). Vlap kopte Heerenveen even later ook nog bijna terug in de wedstrijd na een goede voorzet van Lammers. De Friezen hadden pech in de afronding. In die fase liet sc Heerenveen...

Lees verder »