Volop genieten van de trekkerbandenrace in Echternerbrug

ECHTENERBRUG – In de vakantieperiode zijn er divers activiteiten te beleven in Echtenerbrug. Afgelopen week vond daar de trekkerbandenrace plaats. Deze activiteitsweken worden de Dolle Brege Dagen genoemd en vinden doorgaans allemaal plaats bij de brug van Echtenerbrug en Delfstrahuizen middenin het dorp. Met behulp van twee grote trekkerbanden was er een parcours uitgezet in het water. Met deze heerlijke zomerse temperaturen was het goed vertoeven zowel in en aan het water. Het publiek en de deelnemers genoten volop. In de komende week staat er nog het spijkerbroekhangen, koeknuffelen en een fietstocht op het programma. Verder is er op woensdag 22 augustus de Skutsjesmarkt, donderdag 23 augustus is het IFKS Skutsesilen bij Echternerbrug. Zaterdag 8 september is er een vlootschouw en zondag 9 september een tentkerkdienst. Foto’s: ©Hielke Weening Het bericht Volop genieten van de trekkerbandenrace in Echternerbrug verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »