Column: ‘Neem uw plastic mee naar waar het hoort’

Johannes van Kammen kan men kennen van zijn columns in de Westereender, maar ook zeker als schrijver van het blad 'Zwaagwesteinde, et ferline libbet troch'. Voor dit blad laat Johannes zich inspireren door verhalen uit het verleden van De Westereen.Johannes ergert zich aan de grote hoeveelheid zwerfafval, en de verontreiniging op straat. Tegelijkertijd ziet hij ook mensen opstaan tegen de wegwerp-maatschappij, die met het oog op de toekomst de straten schoon houden door op te ruimen wat een ander laat liggen. ,,Een betere toekomst begint bij ons zelf. Niet bij de ander, waaraan we ons graag spiegelen. Neem uw rotzooi mee naar waar het hoort."Luister hieronder naar de volledige column:http://www.rtvnof.nl/wp-content/uploads/2018/08/Column-Johannes-van-Kammen.mp3Column: ‘Neem uw plastic mee naar waar het hoort’

Lees verder »