Slotfeest European Sports for All Games (ESFAG) in Heerenveen

HEERENVEEN – Het slotfeest, de finale van de European Sports for All Games (ESFAG) daar moet je bij zijn! Dé sportstad van Friesland is natuurlijk Heerenveen. Dinsdag 7 augustus is Heerenveen het decor voor het slotfeest voor alle internationale teams, de organisatie en alle vrijwilligers. Een bijzonder sportfestival, waar je allerlei nationale en internationale sporten kunt bekijken én uitproberen. Natuurlijk in een echte festivalsfeer, met lekker gezond eten, dans, muziek en veel gezelligheid. Een heerlijk uitje voor het hele gezin! Neem een kijkje bij het Open Dutch Shuffleboard toernooi. Of hou je meer van boogschieten? Doe mee aan een partijtje staande wip, zeer bekend in België. Neem wel droge kleren mee: want ga jij droog de overkant halen met het fierljeppen? Zet je PR en neem het op tegen een van de beste ljeppers van Friesland! Ga op avontuur, door het mooie en sportieve Heerenveen! Gratis toegang. Ook jij bent...

Lees verder »