Dokterswacht Friesland tijdelijk niet bereikbaar door storing

HEERENVEEN -Door een technische storing bij kabelexploitant Ziggo is Dokterswacht Friesland op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Het is nog niet duidelijk hoe lang de storing gaat duren. Mensen die het centrale nummer 0900 112 7 112 bellen, krijgen geen gehoor. Als er sprake is van een acute levensbedreigende situatie, dient men het alarmnummer 112 te bellen. Heeft u dringend een huisarts nodig wat echt niet tot morgen kan wachten, dan kunt u naar de huisartsenpost komen. In geval van twijfel en voor medisch advies verwijst Dokterswacht Friesland ook naar www.thuisarts.nl of de app ‘Moet ik naar de dokter’. Het bericht Dokterswacht Friesland tijdelijk niet bereikbaar door storing verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »