Lauwersmeer toernooi 25 aug 2018 in Kollum

Zaterdag 25 augustus is de start van het nieuwe voetbalseizoen in Kollum. Al 41 jaar organiseert vv Kollum het Lauwersmeertoernooi, waarmee het nieuwe seizoen wordt geopend.Met 7 ploegen uit de omgeving kunnen de trainers in drie wedstrijden alle spelers speeltijd geven om zo enig inzicht te krijgen hoe ze uit de zomer stop zijn gekomen.Op Sportpark Baensein spelen naast de vv Kollum de volgende 8 verenigingen: Kollum, Friese Boys, Anjum, WTOC, GSVV, Twijzel en Kootstertille en t'Fean. Om 13.00 uur zijn de eerste poulewedstrijd. De wedstrijden duren 2x 20 minuten zonder pauze. Er wordt na 20 minuten van speelhelft gewisseld.Programma:13 :00 uur          A Kollum – Friese Boys, B Anjum – WTOC  en C t’Fean ’58 – GSVV13:50 uur         D  Twijzel – Koostertille, Winnaar A – Winnaar B  en   F Verliezer A – Verliezer B14:50 uur          G Winnaar C – Winnaar D , H Verliezer C – Verliezer D15:50 uur           I Verliezer F – Verliezer H ( 7e   & 8e) ,J Winnaar  F – Winnaar...

Lees verder »