Verkeerssituatie Damwâld en Nije Cross Blije in De Simmer

In de nieuwste editie van De Simmer was er aandacht voor de overspannen woningmarkt en het tekort aan huurwoningen, de verkeerssituatie in het centrum van Damwâld en het postuum ereburgerschap van Foekje Dillema. Wiebe de Boer deed live verslag van de Nije Cross Blije en Jaap Cuperus was op locatie bij SKS Skûtsjesilen in Grou. De column van de week werd voorgedragen door Johannes van Kammen, met als onderwerp ‘plastic’. Jaap Postema sprak over de overspannen woningmarkt en het tekort aan huruwoningen, Romke Postma legde het één en ander uit betreft de verkeerssituatie in het centrum van Damwâld, waar nogal veel onduidelijkheid over is, en Sjoerd Keizer vertelde waarom hij vind dat Foekje Dillema het ereburgerschap van Kollumerland c.a. verdient.In de Simmer fan Doe sprak Joop Schut (94) uit Feanwâlden. Hij maakte vroeger veel reizen, met een tent, vouwwagen of caravan. Zijn mooiste vakantie was naar Amerika, waar hij een...

Lees verder »