AUDIO: Joop Schut heeft vele reizen gemaakt in zijn leven

Joop Schut (94) uit Feanwâlden ging vroeger voor het eerst op vakantie met een tentje, dat beviel goed dus het jaar daarop ging hij weer met een tentje. Later kocht hij een vouwwagen.Daarna kwam er ook een caravan. Daar is hij jaren mee op vakantie geweest, ook met de kinderen. Toen de kinderen niet meer mee gingen reisde hij met zijn vrouw naar verschillende landen in Europa. In die tijd hebben ze vele avonturen beleefd. Maar Schut ging ook verder als Europa. Zijn mooiste vakantie was naar Amerika, waar hij een rondreis heeft gemaakt.Luister hieronder naar de belevenissen van Joop Schut:http://www.rtvnof.nl/wp-content/uploads/2018/08/20180729-WK-Simmer-fan-Doe-Joop-Schut.mp3AUDIO: Joop Schut heeft vele reizen gemaakt in zijn leven

Lees verder »