Harry Slagman veertig jaar in dienst

Vrijdagmiddag werd bij schildersbedrijf Loonstra niet alleen de bouwvak ingeluid, ook het feit dat medewerker Harry Slagman 40 jaar in dienst is, werd gevierd. Harry Slagman was amper 17 jaar toen hij in 1978 bij schildersbedrijf Loonstra aan het werk kwam. De eerste jaren heeft hij het vak de praktijk geleerd en zich ontwikkeld tot een allround vakman. In hoofdzaak bestaat zijn werk uit het plaatsen van glas en het uitvoeren van schilderwerk. En dat nu al 40 jaar! Daar schildersbedrijf Loonstra dit jaar 80 jaar bestaat heeft hij dus de helft van deze periode mogen meemaken. Aan stoppen denkt Harry nog niet. Hij schildersvak zit hem in het bloed en hij heeft nog veel plezier in zijn werk.Het jubileum werd gevierd door ’s middags in de Stadsbrouwerij een eigen biertje te brouwen. Dit werd het Loonstra Vakmanschap is Meesterschap bier met een eigen etiket. De kleinste bierbrouwerij van Nederland...

Lees verder »