Maak een dromenvanger in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN – Donderdagmiddag 16 augustus is er weer een zomeractiviteit voor kinderen in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Deze middag staat in het teken van dromen en is bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar. De aanvangstijd is 15.00 uur. Het begint met het voorlezen van het boek Alles in het donker van Janna de Lathouder en Anne Schneider. Daarna kunnen de kinderen hun eigen dromenvanger maken. Dromen kan bijvoorbeeld van een heerlijke vakantie op een onbewoond eiland en van het winnende doelpunt bij een belangrijke voetbalwedstrijd. Droom en vang! Deelname kost €2,50, inclusief drinken en wat lekkers. Graag van te voren aanmelden via www.bibliotheekheerenveen.nl of bij de servicebalie in de bibliotheek. Elke week in de zomervakantie wordt er in de bibliotheek een leuke kinderactiviteit georganiseerd. De volgende data zijn donderdag 23 augustus en vrijdag 31 augustus. Het bericht Maak een dromenvanger in bibliotheek Heerenveen...

Lees verder »