Q-Music Foute Party komt naar Heerenveen

HEERENVEEN – Op zaterdag  8 september komt de Q-Music Foute Party naar Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof in Heerenveen. Verras iedereen met een foute outfit! Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jaren lang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest! Wilt u deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof op de Golflaan 1, via 0513 630 200, of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events. Het bericht Q-Music Foute Party komt naar Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »