V.V. Dokkum zoekt enthousiaste Hoofd Jeugdopleiding (HJO)

De voetbalvereniging Dokkum (3e klasse zaterdag) is met spoed op zoek naar een enthousiast en gediplomeerd voetbaldier met ervaring als (jeugd)trainer die deze vereniging verder wil helpen met het naar een hoger plan tillen van de jeugdopleiding (11 jeugdteams). Leeftijd: minimaal 18 jaar.Begin dit jaar is het ambitieuze jeugdbeleidsplan opgesteld en nu is het moment aangebroken om dit plan te gaan invoeren. Belangrijk speerpunt uit het plan is het beter ondersteunen van de enthousiaste jeugdtrainers en jeugdleiders. Van de HJO verwacht men "tips en trucs" om oefeningen en trainingen te verbeteren. Dit gebeurt hoofdzakelijk op het veld tijdens de trainingen, maar af en toe gaat de HJO ook met de trainers en leiders om tafel.Een ander doel uit het beleidsplan is het beter op elkaar laten aansluiten van de oefenstof (uniformeren en een logische opbouw). De HJO zorgt ervoor dat het opleidingsplan ook in de praktijk wordt uitgevoerd en hij/zij...

Lees verder »