Wethouder Broekhuizen opent fototentoonstelling in Pronkkeamer

HEERENVEEN – Maandag is de fototentoonstelling van de fotoclubs uit  Heerenveen, Drachten, Oosterwolde en Hurdegaryp geopend in de Pronkkeamer van Museum Heerenveen. De tentoonstelling werd onder grote publieke belangstelling geopend door wethouder Hans Broekhuizen. Van elke Friese fotoclub zijn tien foto’s te zien die leden hebben ingezonden voor de jaarlijkse bondsfotowedstrijd van de landelijke fotobond. De foto’s zijn allemaal van vrijetijdsfotografen en worden beoordeeld door een jury bestaande uit Frans Rentink, Pieter van Leeuwen, Gerrit Meerman en voorzitter Gert Wildering. De tentoonstelling is te bezichtigen tot het einde van de maand. De fototentoonstelling in Museum Heerenveen is op dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00. Foto’s: ©Cor Pot Het bericht Wethouder Broekhuizen opent fototentoonstelling in Pronkkeamer verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »