Internationale toppers aan de start van de BinckBank Tour in Heerenveen

HEERENVEEN – In het Limburgse Venray zijn vandaag de deelnemers van de 14e editie van de BinckBank Tour voorgesteld. Nederland toppers als Niki Terpstra, Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen zullen aan de start verschijnen. De Belgen zijn tijdens de enige UCI WorldTour wielerronde van de Lage Landen ook sterk vertegenwoordigd met Greg Van Avermaet, Yves Lampaert en tweevoudig eindwinnaar Tim Wellens. Andere internationale toppers aan de start zijn onder andere Marcel Kittel en Michael Valgren Andersen. Eerste etappe: Heerenveen – Bolsward De BinckBank Tour gaat op maandag 13 augustus van start met een vlakke rit van Heerenveen naar Bolsward. Het is de eerste keer dat deze UCI WorldTour in Heerenveen start. De etappe is 177,3 kilometer lang en gaat om 12.20 uur van start op de Abe Lenstraboulevard in Heerenveen. Rondom de start in Heerenveen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Programma start BinckBank Tour De deelnemende wielrenners komen met grote bussen naar de Abe Lenstraboulevard toe....

Lees verder »