Nieuwe deelnemers welkom bij Klik & Tik-cursus in de bibliotheek.

HEERENVEEN – Bij de Klik & Tik-cursus in de bibliotheek van Heerenveen is per september ruimte voor nieuwe deelnemers. Deze gratis cursus helpt mensen om de computer beter te kunnen gebruiken. Men leert dit onder begeleiding en in eigen tempo, maar het is ook mogelijk om de cursus zelfstandig te doen. De Klik & Tik-cursus wordt op donderdagmorgen in de bibliotheek in Heerenveen gegeven. Daarnaast kan men tijdens de openingsuren van deze bibliotheken oefenen op een internet-pc. Moeite om de weg te vinden op internet? Dat is lastig. Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes en overheidsinformatie vinden, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. De bibliotheek in Heerenveen (Burgemeester Kuperusplein 48) biedt ondersteuning met de Klik & Tik-cursus. Klik & Tik is een oefenprogramma. Via filmpjes kan de eenvoudige uitleg worden bekeken en daarna kan men aan de slag...

Lees verder »