Vierde editie van de Feanrun op zondag 2 september

HEERENVEEN – Op zondagmiddag 2 september is om 14.00 uur de start van de vierde editie van de Feanrun. Dit is een sportieve en gezellige loop over 4 Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer) waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede goel. Zowel de start als de finish zijn in het gezellige centrum van Heerenveen. Het goede doel Dit jaar is de opbrengst bestemd voor: Het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen (VSP). Het VSP is dankbaar dat de opbrengst van deze sportieve loop dit jaar ten goede komt aan de vrijwilligers van onze gemeente. “Hiermee onderschrijft Stichting De Feanrun het belang van vrijwilligerswerk. Van verzorgingstehuizen tot sportclubs en van goede doelen tot wijkcentra, ze draaien allemaal op vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar. Vrijwilligers zijn de radartjes van de samenleving, zij maken het verschil”, aldus Renske Osenga van het VSP. De Feanrun wil de vrijwilligers graag in het zonnetje zetten voor het goede werk dat...

Lees verder »