Henk Veerman vertrekt naar FC St. Pauli

HEERENVEEN – Henk Veerman zet zijn voetbalcarrière voort bij FC St. Pauli. De 27-jarige aanvaller van sc Heerenveen zette donderdag zijn handtekening onder een contract dat hem de komende drie jaar aan de Duitse club verbindt. Technisch manager Gerry Hamstra: ”Iedereen weet dat Henk door meerdere clubs werd begeerd. Uiteindelijk zijn we met FC St. Pauli tot overeenstemming gekomen. Wij willen Henk bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij deze mooie cultclub in Duitsland en in zijn verdere carrière.” Veerman kwam in 2015 over van FC Volendam naar sc Heerenveen. In 95 Eredivisiewedstrijden wist de aanvaller 17 keer te scoren namens de Friezen. Het bericht Henk Veerman vertrekt naar FC St. Pauli verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »