Journalist Bette Dam te gast in De Simmer fan…

De vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF zijn ook in de zomer actief. Elk weekend is het programma: De Simmer te horen. Hierin is elke zaterdagmiddag veel aandacht voor nieuws, evenementen en muziek uit de regio. Tevens zijn er nieuwsgierige gesprekken met bijzondere inwoners van Noordoost Fryslân te horen.In de achtste radiouitzending is journalist Bette Dam te gast. Naast journalist is ze ook schrijfster en geeft ze les op de Sciences Po, een top-universiteit in Parijs. Ze vertelt verslaggeefster Ingrid Woudwijk hoe ze van haar geboortedorp Kollumerzwaag terechtgekomen is in Kabul. In Afghanistan heeft ze acht jaar gewoond en gewerkt. De muziek die Bette heeft uitgekozen in dit uur, neemt je als luisteraar mee op deze reis over de wereld.Op 11 augustus tussen 11:00 uur en 12:00 uur kunt u luisteren naar De Simmer fan Rommy Kempenaar. De Simmer fan Bette Dam is te beluisteren van 12:00 uur en 13:00 uur...

Lees verder »