Hoofdklasse kaatsers weer in Paesens-Moddergat

Donderdag 9 augustus was het weer zover, acht hoofdklasse kaatsers waren weer van de partij om een balletje te slaan in Paesens-Moddergat. Deze partij werd gesponsord door Appartementen verhuur de Buorren Twa. Deze partij wordt altijd gespeeld met acht parturen, een hoofdklasser, een heer en een dame. Er wordt met een winnaarsronde en een herkanssingsronde gekaatst.Door het slechte weer was er jammer genoeg weinig publiek, maar de kaats(t)ers hadden veel plezier, zodat het een zeer geslaagde avond werd.1e prijs: Grietje Anna Buurmans, Oene v/d Woude en Marten Bergsma2e prijs: Linda van Woudenberg, Douwe Hendrik Elzinga en Hans Wassenaar1e prijs herkanssingsronde: Sietske Buurmans, Berend de Jong en Renze Pieter HiemstraDe eerstvolgende partij is op zaterdag 18 augustus, de dorpsbelangpartij.Hoofdklasse kaatsers weer in Paesens-Moddergat

Lees verder »