Tour de Zhiyun bij Foto-Groep Heerenveen

HEERENVEEN – Wegens succes krijgt Foto Groep Heerenveen alle demo gimbals voor de filmers nog een keer in de winkel met de speciale kortingen. Een filmpje posten op Instagram of Facebook, Vloggen met je mobiel of een compactcamera. Voor een heleboel mensen in de leeftijd 15 – 35 al de gewoonste zaak van de wereld. Per minuut worden er wereldwijd uren videomateriaal ge-upload op socialmedia platforms. Ziet het er allemaal even mooi uit? Nee zeker niet! Vaak zijn de beelden schokkerig en bewegen veel te snel heen en weer. Om dit te ondervangen zijn er allerlei hulpmiddelen. De beste…? Een gImbal van ZHIYUN. Zhiyun is wereldwijd één van de grootste producenten op het gebied van gimbals en stabilizers. Zhiyun staat bekend om de ijzersterke, stille motoren en software voor de perfecte balansberekening. Een gimbal is een camera-, smartphone- of actioncam-houder met een stabiliserende functie.  Deze functie zorgt er voor dat...

Lees verder »