AUDIO: It Simmerrecept – Gegratineerde courgette met romige shoarma

De meeste groenten kun je tegenwoordig het hele jaar door kopen, maar sommige groenten zijn toch echt lekkerder in de zomer. Denk bijvoorbeeld aan de aardappelen: de echte 'simmer ierpels'.Maar ook de courgette en paprika, daar gaan we iets mee maken. Courgettes zijn ontzettend veelzijdig, maar dit keer gaan we ze opvullen. Tip: serveer dit gerecht met bijvoorbeeld een frisse gemengde sla en je hebt een heerlijk maal!Luister hier naar de uitleg van dit recept:http://www.rtvnof.nl/wp-content/uploads/2018/08/7-Simmerrecept-Courgette.wav Recept voor 4 personenBereidingstijd: 20 minuten + 15 minuten oventijdIngrediënten: 2 courgettes 2 eetlepels olijfolie 1 ui 1 rode paprika 1 schaal shoarma met paprika (440 gr.) 1 bekertje crème fraîche (125 gr.) 100 gram geraspte jong belegen kaas bakplaatAUDIO: It Simmerrecept – Gegratineerde courgette met romige shoarma

Lees verder »