VIDEO: Grote drukte Simmermerk in Moddergat

De vierde Simmermerk rond het Fiskershúske in Moddergat heeft naar verwachting ook dit jaar weer enkele duizenden bezoekers getrokken. Het parkeerterrein was vrijwel de gehele dag voor het grootste deel bezet.De Simmermerk in Moddergat begon een aantal jaar geleden met een beperkt aantal stands. dat aantal is nu uitgegroeid tot vijftig. Dat zou best wel eens het maximum aantal kunnen zijn, zo denkt vrijwilliger Jacob Bosma van 't Fisershúske.In de kraampjes was een grote diversiteit te vinden aan de te koop aangeboden spullen. Zo was er een 'schilders' die met strijkbout en bijenwas kleurige producten maakte, pijl een boog schieten en natuurlijk de voorwerpen uit de tijd van Pake en Beppe die niet ontbrak.     © Video: Paul Achterberg/RTVNOF.nlVIDEO: Grote drukte Simmermerk in Moddergat

Lees verder »