VIDEO: Trijntje van der Ploeg twee keer opgegeven voor Simmerblomke

Trijntje van der Ploeg-Rozema zorgt al jaren voor haar broertje, die een verstandelijke beperking heeft. Toen haar ouders stierven heeft zij hem onder haar hoede genomen en sindsdien altijd voor hem gezorgd. Samen met haar man heeft ze twee kinderen waarvan de jongste ook een verstandelijke beperking heeft, waar ze ook de zorg voor draagt.Ze doet alles voor haar gezin en gaat nooit op vakantie. Aletta Rozema en Wilma Wardenaar-Rozema vonden dat hun tante daarom wel een Simmerblomke verdiende. Beide wonen ze in Noord-Holland en beide hebben ze een mail gestuurd om hun tante op te geven.Ze hebben veel respect voor haar hoe ze het allemaal doet. Het reportageteam van Streekomroep RTV NOF ging daarom op pad met een boeket van Jildera's Bloemenboetiek uit De Westereen om Trijntje te verrassen.      VIDEO: Trijntje van der Ploeg twee keer opgegeven voor Simmerblomke

Lees verder »