Eerste appartementen Résidence Tellepark opgeleverd

HEERENVEEN – In het park tussen de Coehoorn van Scheltingaweg en de Europalaan zijn onder de naam Résidence Tellepark de eerste twee appartementengebouwen gerealiseerd. Een derde wordt momenteel gebouwd. Baaimaster en It Djippe De bouw van appartementengebouwen Baaimaster en It Djippe is zo goed als afgerond. Aan de parkeerruimte voor de bewoners wordt nog gewerkt. Ook het buitenterrein wordt de komende tijd onder handen genomen. Dit wordt ingericht met veel groen. De eerste bewoners zijn inmiddels begonnen met klussen en inrichten van de appartementen. Het plan is ontwikkeld door Zwanenburg Projecten en wordt in samenwerking met bouwbedrijf Hegeman Noord gerealiseerd. In de sfeervolle gebouwen van Résidence Tellepark kan men rekenen op alle gewenste en mogelijke luxe en comfort. Fraai en natuurlijk vormgegeven, veel raampartijen en buitenruimtes met een gunstige zonligging. Elke woonruimte heeft een ruime berging en twee over¬dekte parkeerplaatsen. De parkeerruimte wordt voorzien van een sedumdak waardoor het opgaat...

Lees verder »